top of page

Wie ben ik?

thumbnail_IMG_20210914_195334.jpg

Xhanne Van Eekert

Als professional

Ik ben een enthousiast, geëngageerde ergotherapeute met achtergrond als psychologisch consulent. Ik werk met veel enthousiasme in de residentiële geestelijke gezondheidszorg en daarnaast met veel warmte in mijn privépraktijk. 

Professionele achtergrond : 

  • Bachelor Toegepaste Psychologie (Thomas More Antwerpen) 

Ik studeerde af als psychologisch consulent in de Klinische Psychologie. Ik deed tijdens mijn bachelorproef onderzoek naar Hoogsensitiviteit. 

  • Bachelor Ergotherapie (Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen)

Ik volgde als aanvulling op mijn bachelor Toegepaste Psychologie, een verkort traject tot Ergotherapeut. Ik werk intussen als ergotherapeut op een PAAZ-afdeling (Psychiatrisch aanbod in een algemeen ziekenhuis) waar ik vooral met creatieve materialen aan de slag ga. Voor mijn eindwerk verdiepte ik me in ACT bij psychose.

  • Creatieve therapie (Educatieve Academie) i.o.

Ik start volgend schooljaar aan de opleiding creatieve therapie aan de Educatieve academie. Daar ga ik nog uitgebreider kennismaken met verschillende creatieve therapievormen. 

Als mezelf

Ik ben een spontane, geëngageerde persoon die graag omringd is door vrienden en familie. Ik ben altijd in de mood voor een terrasje om eens bij te kletsen, een gezelschapsspelletje met het gezin of om samen eens lekker lang te tafelen.

Wat doe ik zoal in mijn vrije tijd?

  • Wemel VZW

Ik ben vrijwilliger bij Wemel VZW, dat is een organisatie die kampen en weekends organiseert voor kinderen en jongeren met ASS en/of ADHD. Ik vind het heerlijk om een stevige sjorring te maken, een zot bosspel te spelen of gitaar te spelen aan het kampvuur 's avonds. 

IMG_20211016_193650[4945].jpg
  • Wandelen en reizen

Mij vind je regelmatig in grote natuurparken of in de Ardennen voor een stevige wandeling. Ik hou van uren er op uit te trekken en te genieten van de uitzichten, kleine natuurgelukskes en een bank te ontdekken op een mooie plek. Ook op vakantie bestaat de activiteit vooral uit avontuur; trekken met de tent, berghuttentocht,...

WP_20190714_17_02_36_Pro.jpg
bottom of page